Načelnik.ba
18. 09. 2019
Održano takmičenje u streljaštvu za muškarce i žene PDF Ispis E-mail
Autor samih   
Ponedjeljak, 15 Maj 2017 09:40

strijelac2

Najboljim strelcima u kategoriji žena i muškaraca dodijeljene zahvalnice, pehari i medalje

U povodu obilježavanja Dana Općine Novo Sarajevo u Sportskoj dvorani na Grbavici 13. maja ove godine održan je Takmičenje u streljaštvu za muškarce i žene u organizaciji Streljačkog kluba „Igman“ Hadžići, a pod pokroviteljstvom Općine Novo Sarajevo.

Turnir je svečano otvorio općinski načelnik Nedžad Koldžo, istakavši kako je ovo takmičenje u streljani sportske dvorane na Grbavici postalo tradicija povodom obilježavanja ovog najznačajnijeg dana za Općinu Novo Sarajevo. Takmičarima je, potom poželio sreću i dobre rezultate, a predstavnicima SK „Igman“ zahvalio na dobroj organizaciji. Ove godine na turniru su učestvovale ekipe iz gradova širom Bosne i Hercegovine, poput Tuzle, Maglaja, Zenice, Živinica, Sarajeva, a svojim prisustvom takmičenje su uveličali i takmičari iz Siska iz Hrvatske.

Najboljim strelcima u kategoriji žena i muškaraca, ekipama, kao i najstarijim i najmlađim takmičarima dodijeljene su zahvalnice, pehari i medalje, a uručio ih je općinski načelnik Nedžad Koldžo sa saradnicima.